طی مراسمی از کارمندان نمونه دانشگاه تقدیر به عمل آمد

مراسم تقدیر از کارمندان نمونه دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه، معاون اداری مالی و مدیریت منابع و معاون پژوهش و فناوری دانشگاه در اتاق شورای حوزه ریاست برگزار شد.

دکتر احمد رضی رئیس دانشگاه گیلان در این مراسم ضمن گرامیداشت هفته دولت و تبریک روز کارمند از کارکنان دانشگاه بابت تلاش مضاعف، مسولیت پذیری، تعهد نسبت به دانشگاه و رفتار همدلانه با سایر اقشار دانشگاهی برای پیشبرد امور آموزشی، پژوهشی، اداری و فرهنگی تشکر کرد.

دکتر رضی ضمن تاکید بر رعایت دستورالعمل های بهداشتی توسط کارکنان؛ به تغییر شیوه ارائه خدمات در دانشگاه اشاره کرد و از همه کارکنان خواست تا توانمندی مهارتی خود را برای ارائه همه خدمات به صورت الکترونیکی افزایش دهند.

دکتر غلامرضا محفوظی معاون اداری مالی و مدیریت منابع هم در این مراسم ضمن تبریک روز کارمند و تسلیت ایام، نیروی انسانی را مهمترین دارائی سازمان ها دانست.

دکتر محفوظی با اشاره به نسبت استاندارد تعریف شده یک به یک اعضای هیات علمی به کارمندان گفت: نسبت کارمندان به اعضای هیات علمی در دانشگاه گیلان زیر یک است که این امر با توجه به بازنشستگی سالانه کارمندان و تعریف ماموریت های جدید و گسترش فعالیت های همکاران، فشار کاری را برای همکاران مضاعف می کند.

وی در ادامه زحمات همه کارمندان دانشگاه را قابل تقدیر دانست و از خانواده همکاران دانشگاهی با توجه به شرایط اقتصادی و معیشتی تشکر کرد.

شایان ذکر است در این مراسم از 19 نفر از کارمندان نمونه دانشگاه و کارمندان دارای افتخارات ملی تقدیر به عمل آمد.

اسامی کارمندان نمونه دانشگاه در سال 1399

دیدن تصاویر این مراسم