ثبت نام خوابگاه برای دانشجویان واجد شرایط

به اطلاع دانشجویان عزیز می رساند: دانشجویان روزانه و غیر بومی متقاضی خوابگاه که دارای شرایط زیر می باشند، می توانند از روز چهارشنبه19 شهریور تا روزیکشنبه مورخ 23 شهریور به شرح زیر نسبت به ثبت نام  و درخواست خوابگاه اقدام نمایند.

شرایط و مهلت ثبت نام:

1. دانشجویانی که در نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98 طبق تائید معاونت محترم آموزشی درس آزمایشگاه  و کارگاه  ناتمام داشتند.
  2. مهلت اسکان فقط از تاریخ 29 شهریور تا 10 مهر است.
  3. تکمیل و ارائه فرم خود اظهاری سلامت و تعهد تخلیه خوابگاه حداکثر تا تاریخ 10 مهرماه الزامی است.

نحوه ثبت نام :

ثبت نام فقط به صورت الکترونیکی بوده و دانشجویان گرامی  می توانند از طریق سامانه خدمات الکترونیک معاونت دانشجویی دانشگاه گیلان به نشانی: http://stu.guilan.ac.ir نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

نحوه ورود به سامانه الکترونیکی

1. نام کاربری: شماره دانشجویی و رمزعبور: کد ملی دانشجو بدون صفر های اول است.
  2. از گزینه سمت چپ انجام مراحل ثبت نام، تکمیل فرم های دانشجویی و ارسال تصاویر شناسنامه، کارت ملی و عکس (فقط مراحل شش گانه) انجام شود و نیازی به هیچگونه فرم تعهد محضری نیست .
  3. ورود به گزینه مدیریت خوابگاه وانجام ثبت نام .
  4. تکمیل فرم های مربوطه و اسکن والصاق مدارک لازم و دریافت کد پیگیری، که این کد به منزله اتمام و تکمیل ثبت نام خواهد بود.
  5. فرم های ناقص به هیچ وجه بررسی نخواهند شد.
  6. دریافت کد پیگیری الزامی است و نداشتن کد پیگیری به معنی عدم ثبت نام بوده و هیچ حقی برای دانشجو ایجاد نمی کند.
  7. پس از بررسی پرونده ها و درصورت موافقت با تقاضای خوابگاه، نتایج به کارتابل دانشجو در همان صفحه و قسمت دریافت پیام ارسال خواهد شد.

ضمنا" دانشجویان گرامی می توانند درصورت بروزهرگونه مشکل باکارشناسان اداره خوابگاه ها با شماره های زیر تماس حاصل فرمایند.

شماره های تماس  با اپراتور: 8 -33690275- 013

تلفن گویا:    داخلی های:   2024  و 2034.

اداره خوابگاههای دانشجویی دانشگاه گیلان